Tel:+36-1-284-00-30  e-mail:autosoft@autosoft.hu  Cím:1201 Budapest, Lenke u.35
Facebook

Konkrét profittermelő tippek küldése

Rólunk? Írjak arról milyen jó fejek vagyunk?


Az öndicséret úgyis büdös, szokták volt mondogatni. Inkább erről nem írok.
Inkább arról szólnék, miért csináljuk azt, amit csinálunk, és miért szeretem az ügyfeleimet.

Hívhatnánk nagy szavakkal üzletpolitikának is, de ne használjunk nagy szavakat.
Ettől független mindenkinek van üzletpolitikája, még Neked is, legfeljebb nem tudsz róla.
Mert pl. minden vevőt kiszolgálsz? Akiről tudod, hogy nem fog fizetni azt is? Na ugye….

Az AutoSoft működésében mindig azt gondoltam, hogy mi tudunk olyan tudást, szolgáltatást, eszközöket adni, amivel segítjük az arra érdemes partnereket.
Ez a lényeg. Hozzá tudunk, és akarunk járulni a vevőnk jobb eredményeihez!

Ehhez persze olyan vevő is kell, akinek lehet segíteni.
Megvallom, én szeretem a partnereimet.
Ennek oka, hogy ők olyan emberek, cégek, akik akarnak és tesznek is azért, hogy jobb legyen nekik.
Mindezt becsülettel, nem kevés munkával.

A világot, főleg a média, próbálja eleve elátkozottnak, a rossztól valónak beállítani.
Én azt látom, hogy tényleg, a körülmények nehezek, és nem feltétlen kedveznek a javítani akaróknak.
Ennek ellenére, aki akar, és a vevői érdekeit támogatja, azért ők megtalálják a számításaikat.
Ezt nyilván el kell ismerni, és becsülni kell. Meg támogatni.

Persze tökéletes partner itt sincs.
Mindenki küzd valamivel, mindenkinek van több-kevesebb problémája, de legalább törekszik arra, hogy az eredményei jó irányba változzanak.
Lehet az a partner kis cég, vagy nagy cég, nem számít.
Én már láttam nagy céget is tönkremenni, és kicsit is meglepően jó eredményeket produkálni.
Nem ez számít. Ami számít az az elszántság, az elhatározottság.

Bevallom, azzal nem vagyok mindig elégedett, hogy a partereink mennyire hallgatnak ránk.
Pedig mi, mint külső szemlélődők a nem kevés cég nem kevés idő alatt összeszedett tapasztalatával sokszor jóval többet is tudnánk segíteni, mint amit enged a partner nekünk.
Ezen dolgozunk, hogy változzon, mert nekünk elemi érdekünk, hogy a partnerünk jól működjön.

Néha bennünket is megtalálnak a „csak egy számlázót akarok” ügyfelek.
Nincs is ezzel gond, ez is egy állapot. Valahol mindenki elkezdi.
De könyörgöm, hogy lehet egy céget irányítani úgy, hogy fogalma sincs, mi történik a cégben?
Mik az eredmények, objektíven persze, ki mit tesz a cégben hozzá a közöshöz, merre megy a cég, mi hozza a bevételt, mi viszi, mit kell tennem, hogy életben maradjak, stb.
Egy bizonyos méretig, teljesítményig menni fog adatok nélkül, de aztán borulni fog a mutatvány. Vagy borítja a hatékonyabb konkurencia.
Ami a megdöbbentő, ilyen van nem egy, még vállalatirányítási szoftverekkel is megvert komoly cégeknél is. Amíg viszi a lendület a céget nincs is baj. De azután?

Még szakértő vezetés mellett is problémája lesz a vezetésnek, ha a rendszere nem jól szolgálja ki. Ilyeneket is láttunk már.
A csili-vili külföldi rendszereknél aztán jön a következő probléma:
Kitől milyen módon fog segítséget kapni? Amikor a szoftverszállító bevételében a magyarországi bevétel szinte kimutathatatlan.
Amikor meg megmozdul, mennyi idő alatt mennyiért teszi?
A pályázatokkal ezért kell óvatosnak lenni! Ott a rendszer fenntartására garanciát kell vállalni, akár bevált a szoftver, akár nem.

Ma már mindenki eljut oda, ha eddig nem történt meg, hogy versenyezni kénytelen.
Mese nincs, jobbnak kell lenni, mint a többiek. Ezt persze akarni is kell.

Na, ilyeneknek tudunk és szeretünk mi szolgáltatást, szoftvert, tudást adni.

Szóval, ha Te olyan vagy, aki képes eredményeket elérni, és jobbítani akarod a céged, az eredményeidet, akkor várunk a partnereink közé!

Tehát ilyenek vagyunk mi… :)

Szamosfalvi István, ügyvezető

Bodnár Péter

Most persze lehet azt mondani, én vagyok a főnök, naná, hogy nekem jó itt dolgozni.

Valóban, én szeretek itt dolgozni, de nem azért, mert főnök lehetek.

Nekem nagyon tetszik, hogy az AutoSoft-on belül nagyon nagy a szabadságfokunk.

Mi dönthetünk arról, teljes joggal és felelősséggel, hogy mikor mit fogunk csinálni, mit hozzon a jövő. Nem könnyű ez, gondolkodni kell.

Egyszerre kell céget építeni és egyszerre kell a bevételt hozó dolgokkal foglalkozni.

Mi semmit sem kapunk készen.

Saját magunknak kell kikaparni a gesztenyét, megtalálni az igényeket, elvárásokat, és ahhoz megkeresni és kivitelezni a megoldásokat.

Ez nem kevés áldozatot és energiát kíván.

Nem véletlen vannak az AutoSoft-ban az átlagnál jobb emberek.

Mivel a teljes életciklust visszük egy egy terméknél, szolgáltatásnál, ezért egyszerre kell tanulni, az új dolgokban gyakorlatot szerezni, és meglévőket pedig üzemeltetni.

A magyar valóságot mindenki ismeri. Csak annyi embert lehet felvenni, amennyit nagyon muszáj. E miatt nehezítésképpen több komolyabb feladatkör is jut egy munkatársra.

Igen, elégedett vagyok a munkatársaimmal.

Én szeretek bejárni dolgozni, és azt gondolom a munkatársaim is.

Bodnár Péter

Az Autosoft Kft. elég rég óta van a piacon, természetesen ez nem jelenti azt azonnal, hogy ez egy jó cég, hiszen láttuk már az ellenkezőjét más vállalkozásoknál.

Mi azért vagyunk jók, mert amit itt végzünk, azt nem csak munkának fogjuk fel, hanem élvezzük is amit csinálunk, és szívesen csináljuk. Mindent beleadunk, még a legkisebb projektek elkészítésébe is. Céljaink vannak, nem csak pénzt keresni járunk be. Nekünk a pénz tényleg csak egy eszköz a céljaink eléréséhez. Ha egy célunkat elértük, akkor sem állunk le, hiszen van újabb teljesítésre váró feladat! Én azt szoktam mondani, hogy ami másnak az álom, az nekem a célom, mivel az álmok teljesíthetetlenek, a célok viszont elérhetőek. A hatékonyságunk is ebből adódik, hiszen egy magukért és ezen keresztül a cégért is jól dolgozó csapatról beszélünk.

Programjainkat saját magunk is használjuk, hiszen az AMS-sel számlázuk, és a CRM-mel tartjuk az ügyfeleinkkel a kapcsolatot, és minden egyéb információt is saját programjainkból nyerünk ki. Statisztikáinkat is ezek alapján készítjük el. Az új fejlesztéseket ugyanúgy használjuk, mint ügyfeleink, persze, mivel mi nem közvetlenül járművet adunk el, így nem tudjuk minden funkcióját használni a programnak, de amit tudunk, azt használjuk.

Mint említettem, nem csak munkahelyként tekintünk az Autosoftra. Szeretünk bejárni és a családias környezet is elősegíti ezt. Van lehetőség biciklivel is bekarikázni , ha valaki sportosabban szeretne közlekedni. Van tisztított, szűrt, hűtött vizünk és egy jól felszerelt konyhánk, ha főzőcskézni szeretnénk valamit ebédre. :)

Még rengetek lehetőség van a cégünkben, hiszen alapvetően csak a piac egy szegmensén mozgunk és a piac olyan hatalmas, hogy bármikor nyithatunk egy másik terület felé is, az eredeti arculatot és programokat is megtartva.

Bodnár Péter

Az Autosoft Kft. számomra nem az első munkahely. Viszont az első olyan munkahelyem, ahol a működés alapvető feltétele, hogy jó teljesítménnyel és hatékonysággal működjünk. Ez a csapatunkra is érvényes. Egy jól összeszokott, alkalmazkodó, rugalmas csapat állt össze. Közös célunk van és efelé egymást segítve megyünk.

Jól emlékszem, hogy nincs bosszantóbb dolog annál, amikor az ember hajt egy cél felé, de munkatársai unott közönnyel állnak hozzá. Nem is szólva a folyosói pletykálkodásról.

Itt erre nemhogy nincs idő, de nincs is alapja. A napjaink aktív munkával telnek el. Minden feladat mögött a cég működésének fenntartása és a cég bővülése a cél. Ezt az ügyfeleinkkel tartott szoros kapcsolattal, és jó szolgáltatással érjük el. Annyira szoros a kapcsolatunk a partnereinkkel, hogy gyakorlatilag itt egy olyan felállásról van szó, mintha egy nagyvállalatban végeznénk a tevékenységünket. A partnereink hatékonysága tőlünk is függ. Egyáltalán nem mindegy milyen eszközt adunk a kezünkbe, mennyire jól tanítjuk meg azok használatát, hogyan dolgozunk együtt a felhasználókkal. Mindent elkövetünk, hogy akik a mi rendszerünket használják, pontosan lássák, hogyan is működnek. Ha mi jól dolgozunk, akkor ők is tudnak bővülni, döntéseket hozni. Ha egyértelműen látják az eredményeiket, növelhetik a hatékonyságukat. Ha nagyobb a bevételük és bővülnek, akkor tőlünk is nagyobb szolgáltatást fognak igényelni.

Ez a mi részünkről felelősséggel is jár. Közhellyel élve: ha egy ügyfelünknek problémája van, nekünk van problémánk. Nekünk is fontos azok megoldása. Így egy jól működő szimbiózis formájában veszünk részt a termelésben.

Több tanfolyamon is részt vettem. A megszerzett tudás a napi munkámban segít, ötleteket ad és a stratégiáink kidolgozásában erre építkezünk.

Céges viszonylatban az Autosoft kft. nagyon jó környezetet biztosít a munka elvégzésére, jó környezetben van és kellemes, családias helyen.

Szívesen veszek részt ennek az állapotnak a megtartásában.

Sőt. A cégben több munkatársammal járunk tollaslabdázni. Persze nem a strandi változatot űzzük, hanem a sport változatot. Ez egy igen jó lehetőség arra, hogy a hasunk tájékán fejlődő dinnye méretét csökkentsük, de legalábbis ne engedjük tovább nőni.

Bodnár Péter

Most igazából élhetnék olyan közhelyekkel, hogy azért jó ez a munkahely és azért szeretek itt dolgozni, mert jó a társaság, mindenki segítőkész, azonban mielőtt ide jöttem dolgozni, nem hittem igazából, hogy ilyen létezik.

Úgy gondolom, hogy ez az ember hozzáállásán is meglátszik, mikor munkába indul, és nem azt várja, hogy vége legyen a munkaidőnek és a ceruza ki is esik a kezéből, indulásra készen. Én azért jöttem ide dolgozni, mert fantáziát láttam abban, hogy egy szoftver fejlődésében lehet szerepem, mely mellé egy olyan szolgáltatás is társul, mellyel az ügyfelek érzik, hogy foglalkozva van velük.

Én úgy gondolom, hogy a kölcsönös jó munkaviszony az ügyfelekkel a legfontosabb, ezáltal a közös fejlődés megalapozott. Mivel itt ezt érzem, úgy gondolom, hogy van jövőnk a piacon, és még többen fognak megismerni minket ezáltal Ők is a mi szolgáltatásainkat akarják majd használni.

Bertalan Milán

Kiskoromtól, még az első számítógépünkön való kalózkodás óta tudom, hogy ez az a munka, amit csinálni akarok. Ez a cég az, ahol ezt a célt elértem.

Szeretek itt dolgozni, mivel soha nem unatkozom, a munkaszervezés minősége lehetővé teszi, hogy a feladatok folyamatosan biztosítva legyenek. Az itt dolgozó csapatban mindenki tudja, mi a dolga, és teszi is, így gördülékenyen a működés. Az itt töltött két évben cégszinten is fejlődtünk, mindig újabb és újabb célokért dolgozunk. Adott a szakmai fejlődési lehetőség, és ezzel párhuzamosan a magán célok megvalósításához is támogatást kapok.

Jelenleg nincs meghirdetett pozíciónk.

Ettől függetlenül, ha nálunk akarsz dolgozni, nyugodtan küldj be egy pályázatot, volt már rá példa, hogy így találtunk munkatársat. ;)

Jelentkezni kizárólag az alábbi e-mail-en lehet, kereseti igényt is tartalmazó részletes, fényképes önéletrajz és motivációs levél beküldésével: autosoft@axelero.huKonkrét profittermelő tippek küldése